Schutting Wanssum

Op zoek naar een luxe schutting Wanssum? Wij kunnen de schuttingen Wanssum bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Wanssum deskundig en vlug voor u. Het zetten van een schuttingen Wanssum kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wanssum

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Wanssum. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Wanssum vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Wanssum zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Wanssum.

Tuin schermen Wanssum

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wanssum

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Wanssum die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Wanssum.

Een tuinafscheiding plaatsen Wanssum hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wanssum is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Wanssum zult aantreffen voor uw woning in Wanssum. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin Wanssum.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Wanssum plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Wanssum gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Wanssum

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Wanssum nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Wanssum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wanssum

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berghem
schutting Liempde
schutting Hapert
schutting Alverna
schutting Maasland
schutting Heusden
schutting Vogelwaarde
schutting Damwoude
schutting Groet
schutting Gorssel
schutting Eijsden
schutting Dodewaard