Schutting Wanroij

Op zoek naar een beton schutting Wanroij? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Wanroij. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wanroij

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Wanroij bent u zeker van een perfect eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Wanroij gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Wanroij.

Tuinschermen Wanroij

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Wanroij

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Wanroij: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Wanroij.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Wanroij is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Wanroij die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Wanroij.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Wanroij. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Wanroij.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Wanroij

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Wanroij is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Wanroij

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geertruidenberg
schutting Ravenstein
schutting Hulsberg
schutting Middelbeers
schutting Haarlem
schutting Ruinerwold
schutting Havelte
schutting Schinnen
schutting Lisse
schutting Nieuwkuijk
schutting Bladel
schutting Westerhoven