Schutting Wamel

Op zoek naar een hout beton schutting Wamel? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Wamel. Het zetten van een schuttingen Wamel kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wamel

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Wamel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Wamel vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor tuinafscheidingen Wamel. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wamel.

Tuinschermen Wamel

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Wamel

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Wamel.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wamel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting Wamel die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres Wamel? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Wamel zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Wamel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Wamel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Wamel is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Wamel

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJmond
schutting Dordrecht
schutting Klimmen
schutting Mijnsheerenland
schutting Wanroij
schutting Gasselternijveen
schutting Roden
schutting Soest
schutting Leens
schutting Vlodrop
schutting Grijpskerk
schutting Deil