Schutting Wagenberg

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Wagenberg? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Wagenberg vakkundig en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe tuinafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van tuinafscheidingen. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Wagenberg

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Wagenberg bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinafscheiding kopen Wagenberg.

Een schutting kopen Wagenberg hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Wagenberg is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding zal aantreffen Wagenberg. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Wagenberg voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Wagenberg. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Wagenberg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Oosterwolde
schutting Berghem
schutting Nieuwstadt
schutting Marknesse
schutting Nieuwleusen
schutting Kortenhoef
schutting Werkendam
schutting Dokkum
schutting Wijhe
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Heiloo
schutting Goudswaard