Schutting Waalwijk

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Waalwijk? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Waalwijk. Het monteren van een schuttingen Waalwijk kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waalwijk

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Waalwijk bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin altijd anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Waalwijk gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Waalwijk zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Waalwijk.

Tuinschermen Waalwijk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Waalwijk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Waalwijk uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Waalwijk die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Waalwijk.

Een schutting plaatsen Waalwijk hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Waalwijk is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Waalwijk die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Waalwijk? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Waalwijk.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Waalwijk.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Waalwijk

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Waalwijk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Waalwijk

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wanssum
schutting Steenbergen
schutting Tolkamer
schutting Wijhe
schutting Ens
schutting Terneuzen
schutting Sint Michielsgestel
schutting Bergentheim
schutting Sassenheim
schutting Wehl
schutting Doorwerth
schutting Egmond-Binnen