Schutting Vorden

Op zoek naar een luxe schutting Vorden? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Vorden. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vorden

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Vorden bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Vorden zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Vorden.

Tuinschermen Vorden

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vorden

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Vorden.

Een tuinafscheiding kopen Vorden hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Vorden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Vorden zal vinden voor uw woning in Vorden. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Vorden.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Vorden. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Vorden gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Vorden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Vorden niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Vorden

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dieren
schutting Brakel
schutting Dieteren
schutting Chaam
schutting Erp
schutting Monnickendam
schutting Koudum
schutting Nuland
schutting Ulrum
schutting IJsselmuiden
schutting Volendam
schutting Almere