Schutting Voorhout

Rond aan het kijken voor een beton schutting Voorhout? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Voorhout. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Voorhout

We werken enkel met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Voorhout. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Voorhout vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting Voorhout zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Voorhout.

Tuinschermen Voorhout

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Voorhout

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Voorhout uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Voorhout.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Voorhout is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting Voorhout die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Voorhout? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Voorhout. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Voorhout.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Voorhout gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Voorhout

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Voorhout. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Voorhout heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Voorhout

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ‘t Harde
schutting Hollandscheveld
schutting Joure
schutting Geleen
schutting Pijnacker
schutting Strijen
schutting Oostvoorne
schutting Arkel
schutting Reuver
schutting Heerlen
schutting Ossendrecht
schutting Lemmer