Schutting Volkel

Op zoek naar een moderne schutting Volkel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Volkel. Het zetten van een schuttingen Volkel kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Volkel

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Volkel correct monteren. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Volkel erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Volkel zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Volkel. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Volkel.

Tuin schermen Volkel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Volkel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Volkel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Volkel is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Volkel zal aantreffen voor uw woning in Volkel. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Volkel.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Volkel. Dat was nog nooit zo makkelijk! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Volkel.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Volkel.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Volkel

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Volkel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Volkel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Volkel

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Soest
schutting Sas van Gent
schutting Gaanderen
schutting Afferden
schutting Luyksgestel
schutting Nieuwegein
schutting Heel
schutting Spaarndam
schutting Aalsmeer
schutting Winterswijk
schutting Leuth
schutting Veghel