Schutting Vlijmen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Vlijmen? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Vlijmen. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlijmen

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Vlijmen bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Vlijmen erg gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor deze categorie schutting. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Vlijmen.

Tuinschermen Vlijmen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Vlijmen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Vlijmen: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Vlijmen die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Vlijmen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Vlijmen is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Vlijmen zal tegenkomen voor uw woning in Vlijmen. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Vlijmen? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Vlijmen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Vlijmen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Vlijmen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Vlijmen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Vlijmen

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Schoonebeek
schutting Sliedrecht
schutting Sint Annaland
schutting Horn
schutting Oosterland
schutting Lobith
schutting Heerjansdam
schutting Waarland
schutting Oost-Souburg
schutting Volkel
schutting Almere-Buiten