Schutting Vledder

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Vledder? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Vledder. Het plaatsen van een een schutting Vledder kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vledder

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Vledder, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Vledder erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Vledder.

Tuinschermen Vledder

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Vledder

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Vledder.

Een schutting plaatsen Vledder hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vledder is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Vledder zult tegenkomen voor uw woning in Vledder. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Vledder.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we zetten Vledder. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Vledder van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Vledder

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Vledder niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Vledder heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Vledder

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Menaldum
schutting Nieuw-Vennep
schutting Angeren
schutting Maasdijk
schutting Havelte
schutting Winkel
schutting Monnickendam
schutting Duiven
schutting Valkenburg
schutting Herten
schutting Benschop
schutting Woudrichem