Schutting Vinkeveen

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Vinkeveen? Wij kunnen de schuttingen Vinkeveen bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Vinkeveen deskundig en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vinkeveen

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Vinkeveen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Vinkeveen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Vinkeveen.

Tuinschermen Vinkeveen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Vinkeveen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Vinkeveen uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Vinkeveen: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Vinkeveen die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Vinkeveen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Vinkeveen is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Vinkeveen zal vinden voor uw woning in Vinkeveen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie adres Vinkeveen.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Vinkeveen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Vinkeveen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Vinkeveen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Vinkeveen is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Vinkeveen

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Delfzijl
schutting Cuijk
schutting Apeldoorn
schutting Warffum
schutting Almere-Buiten
schutting Baarle-Nassau
schutting Diessen
schutting Haelen
schutting Grootegast
schutting Zevenbergen
schutting Linne
schutting Ruinen