Schutting Vianen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Vianen? Wij kunnen uw schuttingen Vianen leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Vianen deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Vianen kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vianen

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Vianen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Vianen erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Vianen.

Tuin schermen Vianen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Vianen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Vianen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vianen is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Vianen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Vianen? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Schutting kopen Vianen. Dat was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Vianen plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Vianen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Vianen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Vianen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Vianen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vianen

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tholen
schutting Hoofddorp
schutting Lunteren
schutting Harskamp
schutting Balkbrug
schutting Haalderen
schutting Oud Gastel
schutting Veen
schutting Philippine
schutting Utrecht
schutting Zegveld
schutting Herpen