Schutting Venhuizen

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Venhuizen? Wij kunnen de schutting Venhuizen op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Venhuizen vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Venhuizen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Venhuizen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Venhuizen erg populair, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De basis van dit type schuttingen Venhuizen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Venhuizen.

Tuinschermen Venhuizen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Venhuizen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Venhuizen: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Venhuizen die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Venhuizen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Venhuizen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Venhuizen die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Venhuizen eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Venhuizen bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Venhuizen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Venhuizen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Venhuizen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Venhuizen

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dongen
schutting Oude Wetering
schutting Volkel
schutting Hoevelaken
schutting Vlagtwedde
schutting Warmenhuizen
schutting Tholen
schutting Doorn
schutting Margraten
schutting Ouddorp
schutting Sint Oedenrode
schutting Loosdrecht