Schutting Velserbroek

Op zoek naar een beton schutting Velserbroek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Velserbroek. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Velserbroek

We werken enkel met doorgewinterd personeel welke niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Velserbroek. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Velserbroek vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Velserbroek bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Velserbroek. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Velserbroek.

Tuinschermen Velserbroek

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Velserbroek

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Velserbroek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Velserbroek is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Velserbroek zult tegenkomen voor uw woning in Velserbroek. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Velserbroek voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Velserbroek.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Velserbroek.

Semi luxe schutting van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Velserbroek

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Velserbroek. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Velserbroek

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit meerdere soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bovensmilde
schutting Meteren
schutting Born
schutting Loosdrecht
schutting Bosschenhoofd
schutting Steenwijk
schutting Beesel
schutting Uithoorn
schutting Borne
schutting Egmond aan Zee
schutting Maarheeze
schutting Loenen