Schutting Velden

Op zoek naar een beton schutting Velden? Wij kunnen de schutting Velden bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Velden deskundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Velden

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Velden correct monteren. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Velden erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De palen van deze soort tuinafscheiding Velden zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Velden.

Tuinschermen Velden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Velden

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Velden uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Velden die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Velden.

Een tuinafscheiding plaatsen Velden hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Velden is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Velden zal aantreffen voor uw woning in Velden. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Velden? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Velden. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Velden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Velden

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Velden is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Velden

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loon op Zand
schutting Sevenum
schutting Veendam
schutting Nieuwerkerk
schutting Doetinchem
schutting Julianadorp
schutting Lisse
schutting Beemster
schutting Markelo
schutting Tolkamer
schutting Pannerden
schutting Hoogkarspel