Schutting Veghel

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Veghel? Prins schuttingen kan de schuttingen Veghel bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Veghel vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veghel

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Veghel, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Veghel gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Veghel zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Veghel.

Tuinschermen Veghel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Veghel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Veghel.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Veghel is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Veghel zult aantreffen voor uw woning in Veghel. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Mogelijk hebben we Veghel eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Veghel. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Veghel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Veghel

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Veghel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Veghel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Veghel

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amsterdam
schutting Klimmen
schutting Venlo
schutting Uithuizermeeden
schutting Maarheeze
schutting Bruinisse
schutting Vuren
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting ’t Harde
schutting Grootebroek
schutting Werkendam
schutting Edam