Schutting Utrecht

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Utrecht? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Utrecht. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Utrecht

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Utrecht, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort tuinafscheiding Utrecht zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Utrecht. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Utrecht.

Tuinschermen Utrecht

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Utrecht

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Utrecht: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Utrecht die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Utrecht.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Utrecht is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Utrecht zult tegenkomen voor uw woning in Utrecht. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij Utrecht eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Utrecht. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Utrecht van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Utrecht

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Utrecht is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Utrecht

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse soorten poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalden
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Mierlo
schutting Nieuwe Pekela
schutting Bergen op Zoom
schutting Neede
schutting Eindhoven
schutting Musselkanaal
schutting Monnickendam
schutting Rockanje
schutting Kockengen
schutting Schaijk