Schutting Ulrum

Op zoek naar een luxe schutting Ulrum? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Ulrum. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ulrum

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Ulrum perfect monteren. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Ulrum gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Ulrum.

Tuin schermen Ulrum

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ulrum

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Ulrum die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Ulrum.

Een schutting plaatsen Ulrum hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Ulrum is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Ulrum zal vinden voor uw woning in Ulrum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Misschien hebben we Ulrum eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Ulrum.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Ulrum van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Ulrum

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Ulrum nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Ulrum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Ulrum

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Panningen
schutting Heesch
schutting Lisse
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Steenbergen
schutting Uithuizen
schutting Ameide
schutting Grijpskerk
schutting Muiderberg
schutting Middelburg
schutting Amersfoort
schutting Waarland