Schutting Uithoorn

Op zoek naar een hout beton schutting Uithoorn? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Uithoorn. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uithoorn

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Uithoorn bent u verzekerd van een correct eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schutting Uithoorn vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Uithoorn zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Uithoorn.

Tuinschermen Uithoorn

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Uithoorn

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Uithoorn die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Uithoorn.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Uithoorn is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Uithoorn. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Uithoorn.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Uithoorn.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Uithoorn.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Uithoorn

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Uithoorn is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Uithoorn

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ten Boer
schutting Streefkerk
schutting Zaltbommel
schutting Kamerik
schutting Molenhoek
schutting Middelharnis
schutting Hoogkarspel
schutting Ossendrecht
schutting Makkum
schutting Hallum
schutting Oud-Heusden
schutting Soerendonk