Schutting Udenhout

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Udenhout? Wij kunnen de schuttingen Udenhout op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Udenhout vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Udenhout

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Udenhout bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Udenhout erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Udenhout.

Tuinschermen Udenhout

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Udenhout

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Udenhout uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Udenhout: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Udenhout.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Udenhout is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een tuinschutting Udenhout die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Mogelijk hebben wij Udenhout eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Udenhout. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Udenhout van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Udenhout

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Udenhout niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Udenhout

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wapenveld
schutting Soerendonk
schutting Lonneker
schutting Bussum
schutting Nieuwendijk
schutting Lonneker
schutting Amerongen
schutting Harderwijk
schutting Zeewolde
schutting Akersloot
schutting Milheeze
schutting Nieuwstadt