Schutting Uden

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Uden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Uden. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uden

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Uden bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Uden vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Uden.

Tuinschermen Uden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Uden

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Uden uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Uden: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Uden.

Een schutting plaatsen Uden hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Uden is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Uden. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben we Uden eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Uden. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Uden.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Uden

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Uden nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Uden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Uden

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koewacht
schutting Ossendrecht
schutting Sommelsdijk
schutting Vlijmen
schutting Hippolytushoef
schutting Hillegom
schutting Abbekerk
schutting Bergen
schutting Harkstede
schutting Roggel
schutting Haamstede
schutting Oostburg