Schutting Uddel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Uddel? Prins schuttingen kan uw schutting Uddel op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Uddel vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uddel

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Uddel, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Uddel vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Uddel.

Tuin schermen Uddel

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Uddel

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Uddel.

Een tuinafscheiding kopen Uddel hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Uddel is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Uddel. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Uddel.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Uddel. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton Schutting Uddel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Uddel

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Uddel. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Uddel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Uddel

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Winsum
schutting Slagharen
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Gorredijk
schutting Aduard
schutting Muiderberg
schutting Echt
schutting Hansweert
schutting Kaatsheuvel
schutting Middelburg
schutting Odiliapeel
schutting Winkel