Schutting Tilburg

Op zoek naar een luxe schutting Tilburg? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Tilburg. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tilburg

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Tilburg correct zetten. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Tilburg bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Tilburg. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Tilburg.

Tuinschermen Tilburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Tilburg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Tilburg die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Tilburg.

Een schutting plaatsen Tilburg hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Tilburg is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Tilburg. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een referentie adres Tilburg.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Tilburg zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Tilburg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Tilburg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Tilburg is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Tilburg

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Cadier en Keer
schutting Jubbega
schutting Slagharen
schutting Vlijmen
schutting Bergschenhoek
schutting Coevorden
schutting Middelbeers
schutting Asperen
schutting Kesteren
schutting Tolkamer
schutting Monster
schutting Aalten