Schutting Tiel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Tiel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Tiel. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tiel

We werken alleen met bedreven personeel die niets anders verrichten dan het zetten van schutting Tiel. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Tiel zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Tiel.

Tuinschermen Tiel

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Tiel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Tiel: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Tiel.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Tiel is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Tiel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Tiel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Tiel.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Tiel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Tiel

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Tiel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Tiel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Tiel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Willemstad
schutting Loosdrecht
schutting Kerkdriel
schutting Vierlingsbeek
schutting Oude Wetering
schutting Roden
schutting Castricum
schutting Lage Zwaluwe
schutting Gilze
schutting Dronten
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Sint Anthonis