Schutting Teteringen

Op zoek naar een luxe schutting Teteringen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Teteringen. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Teteringen

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Teteringen bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Teteringen erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Teteringen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Teteringen.

Tuinschermen Teteringen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Teteringen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Teteringen: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Teteringen die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Teteringen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Teteringen is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting Teteringen die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een tuin Teteringen.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Teteringen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Teteringen.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Teteringen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Teteringen is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Teteringen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Bosch
schutting Andijk
schutting Abcoude
schutting Vlissingen
schutting Moordrecht
schutting Middelbeers
schutting De Lutte
schutting Bovenkarspel
schutting Rijen
schutting Wijlre
schutting Nijmegen
schutting Steenbergen