Schutting Ter Heijde

Op zoek naar een nieuwe schutting Ter Heijde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Ter Heijde. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ter Heijde

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Ter Heijde. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Ter Heijde vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Ter Heijde zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Ter Heijde.

Tuin schermen Ter Heijde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ter Heijde

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Ter Heijde uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Ter Heijde: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Ter Heijde die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Ter Heijde.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Ter Heijde is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Ter Heijde zal tegenkomen voor uw woning in Ter Heijde. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Ter Heijde eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Ter Heijde. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Ter Heijde gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Ter Heijde

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Ter Heijde niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Ter Heijde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ter Heijde

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dronten
schutting Lage Zwaluwe
schutting Julianadorp
schutting Werkendam
schutting Surhuisterveen
schutting Nederweert
schutting Wamel
schutting Biddinghuizen
schutting Twello
schutting Afferden
schutting Sassenheim
schutting Hazerswoude-Rijndijk