Schutting Ter Apel

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Ter Apel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Ter Apel. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ter Apel

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Ter Apel, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ter Apel erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De fundering van dit type tuinafscheidingen Ter Apel bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Ter Apel. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Ter Apel.

Tuin schermen Ter Apel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Ter Apel

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ter Apel: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Ter Apel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Ter Apel is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Ter Apel die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie adres Ter Apel.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Ter Apel zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Ter Apel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Ter Apel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Ter Apel niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Ter Apel

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loenen
schutting Langeraar
schutting Borger
schutting Meerlo
schutting Langeraar
schutting Arkel
schutting Dalfsen
schutting Krabbendijke
schutting Odiliapeel
schutting Dirksland
schutting Klaaswaal
schutting Klaaswaal