Schutting Ter Aar

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Ter Aar? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Ter Aar. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ter Aar

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Ter Aar, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Ter Aar vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Ter Aar.

Tuinschermen Ter Aar

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Ter Aar

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Ter Aar uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ter Aar: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Ter Aar.

Een tuinafscheiding plaatsen Ter Aar hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Ter Aar is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Ter Aar zal aantreffen voor uw woning in Ter Aar. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Ter Aar.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Ter Aar. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Ter Aar. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Ter Aar gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Ter Aar

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Ter Aar niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Ter Aar

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Linschoten
schutting Oudehaske
schutting Haarlem
schutting Lith
schutting Loppersum
schutting Hulsen
schutting Schinveld
schutting Baexem
schutting Boekelo
schutting Oude Wetering
schutting Aarle-Rixtel
schutting Den Dungen