Schutting Ten Boer

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ten Boer? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Ten Boer. Het bouwen van een een schutting Ten Boer kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ten Boer

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Ten Boer bent u zeker van een perfect resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Ten Boer erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Ten Boer. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Ten Boer.

Tuin schermen Ten Boer

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ten Boer

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Ten Boer.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Ten Boer is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Ten Boer zal tegenkomen voor uw woning in Ten Boer. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Misschien hebben wij Ten Boer eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Ten Boer. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Ten Boer zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Ten Boer.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Ten Boer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Ten Boer is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Ten Boer

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nuland
schutting Harmelen
schutting Helvoirt
schutting Nijverdal
schutting Fijnaart
schutting Markelo
schutting Lemelerveld
schutting Hansweert
schutting Nieuwstadt
schutting Nijverdal
schutting Moerkapelle
schutting Stiphout