Schutting Tegelen

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Tegelen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Tegelen. Het monteren van een schuttingen Tegelen kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tegelen

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Tegelen correct monteren. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Tegelen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Tegelen.

Tuin schermen Tegelen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Tegelen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Tegelen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Tegelen is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Tegelen zal aantreffen voor uw woning in Tegelen. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Tegelen.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Tegelen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Tegelen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Tegelen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Tegelen niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Tegelen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Tegelen

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breugel
schutting Vinkeveen
schutting Goor
schutting Geleen
schutting Oosterhesselen
schutting Eindhoven
schutting Almere-Buiten
schutting Drunen
schutting Odiliapeel
schutting Giessenburg
schutting Heech
schutting Callantsoog