Schutting Streefkerk

Op zoek naar een beton schutting Streefkerk? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Streefkerk. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Streefkerk

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Streefkerk correct zetten. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Streefkerk vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Streefkerk.

Tuinschermen Streefkerk

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Streefkerk

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Streefkerk.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Streefkerk is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Streefkerk die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Streefkerk? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Streefkerk. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting Streefkerk.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Streefkerk

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Streefkerk niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Streefkerk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Streefkerk

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Oedenrode
schutting Appingedam
schutting Angeren
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Woubrugge
schutting Sliedrecht
schutting Ederveen
schutting Arkel
schutting Dongen
schutting Bladel
schutting Wintelre
schutting Dreumel