Schutting Stein

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Stein? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Stein. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stein

Wij werken alleen met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Stein. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schutting Stein gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Stein zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Stein.

Tuinschermen Stein

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Stein

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Stein.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Stein is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting Stein die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Stein? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Stein. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Stein van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Stein

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Stein nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Stein heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Stein

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit meerdere type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Udenhout
schutting Aalburg
schutting Nijverdal
schutting Soesterberg
schutting Holwerd
schutting Ursem
schutting Heteren
schutting Alblasserdam
schutting Nieuwegein
schutting Dommelen
schutting Middelharnis
schutting Grijpskerk