Schutting Steenwijkerwold

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Steenwijkerwold? Wij kunnen de schutting Steenwijkerwold leveren of monteren de nieuwe schuttingen Steenwijkerwold deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Steenwijkerwold

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Steenwijkerwold. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Steenwijkerwold erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Steenwijkerwold bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Steenwijkerwold.

Tuin schermen Steenwijkerwold

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Steenwijkerwold

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Steenwijkerwold.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Steenwijkerwold is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Steenwijkerwold. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Steenwijkerwold? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Steenwijkerwold bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Steenwijkerwold gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Steenwijkerwold

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Steenwijkerwold. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Steenwijkerwold heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Steenwijkerwold

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Rijsenhout
schutting Voorhout
schutting Berkel-Enschot
schutting Hollandscheveld
schutting Angerlo
schutting Barneveld
schutting Arnhem
schutting Sint Michielsgestel
schutting Made
schutting Zelhem
schutting Wijlre