Schutting Sprundel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Sprundel? Prins schuttingen kan uw schuttingen Sprundel bezorgen of zetten de nieuwe schutting Sprundel deskundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sprundel

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Sprundel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Sprundel bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Sprundel. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Sprundel.

Tuin schermen Sprundel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sprundel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Sprundel: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Sprundel.

Een tuinafscheiding kopen Sprundel hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sprundel is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Sprundel zal aantreffen voor uw woning in Sprundel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Sprundel? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Sprundel. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Sprundel.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Sprundel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Sprundel is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Sprundel

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baflo
schutting Raamsdonk
schutting Grootegast
schutting Ameide
schutting Steenbergen
schutting Deest
schutting Wijk en Aalburg
schutting Leerdam
schutting Gemert
schutting Mijnsheerenland
schutting Muiderberg
schutting Bosschenhoofd