Schutting Spaarndam

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Spaarndam? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Spaarndam. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Spaarndam

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Spaarndam correct monteren. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Spaarndam erg gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Spaarndam bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Spaarndam. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Spaarndam.

Tuinschermen Spaarndam

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Spaarndam

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Spaarndam uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Spaarndam.

Een tuinafscheiding kopen Spaarndam hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Spaarndam is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Spaarndam zal vinden voor uw woning in Spaarndam. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Spaarndam.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Spaarndam zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Spaarndam.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Spaarndam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Spaarndam is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Spaarndam

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reuver
schutting Houten
schutting Noordwijkerhout
schutting Haamstede
schutting Ulrum
schutting Geleen
schutting Veendam
schutting Sprundel
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Maassluis
schutting Gramsbergen
schutting Lent