Schutting Soest

Op zoek naar een nieuwe schutting Soest? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Soest. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Soest

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Soest bent u verzekerd van een goed resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Soest erg gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Soest zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Soest.

Tuinschermen Soest

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Soest

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Soest.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Soest is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Soest. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Soest.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Soest plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Soest gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Soest

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Soest. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Soest

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Esch
schutting Blijham
schutting Bergeijk
schutting Almkerk
schutting Warnsveld
schutting Hulsen
schutting Thorn
schutting IJsselstein
schutting Melick
schutting Wehl
schutting ’t Veld
schutting Dorst