Schutting Sint Philipsland

Rond aan het kijken voor een beton schutting Sint Philipsland? Wij kunnen de schutting Sint Philipsland bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Sint Philipsland bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Philipsland

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Sint Philipsland bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Sint Philipsland erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Sint Philipsland bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Sint Philipsland.

Tuinschermen Sint Philipsland

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sint Philipsland

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Sint Philipsland: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sint Philipsland.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Sint Philipsland is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Sint Philipsland die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Sint Philipsland.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Sint Philipsland zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Sint Philipsland van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint Philipsland

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Sint Philipsland is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Sint Philipsland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Sint Philipsland

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijeveen
schutting Lieshout
schutting Vaassen
schutting Warnsveld
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Baarlo
schutting Beesel
schutting Raalte
schutting Borger
schutting Baarle-Nassau
schutting Ulvenhout
schutting Haaksbergen