Schutting Sint Oedenrode

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Sint Oedenrode? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Sint Oedenrode. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Oedenrode

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke niets anders verrichten dan het zetten van schutting Sint Oedenrode. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Sint Oedenrode vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Sint Oedenrode.

Tuin schermen Sint Oedenrode

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint Oedenrode

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint Oedenrode: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Sint Oedenrode.

Een tuinafscheiding plaatsen Sint Oedenrode hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Sint Oedenrode is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Sint Oedenrode zult aantreffen voor uw woning in Sint Oedenrode. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin Sint Oedenrode.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen Sint Oedenrode. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Sint Oedenrode.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Sint Oedenrode van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint Oedenrode

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Sint Oedenrode is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Sint Oedenrode

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leuth
schutting Rheden
schutting Rozenburg
schutting Halfweg
schutting Andelst
schutting Diepenheim
schutting Maasdijk
schutting Dinteloord
schutting Waalwijk
schutting Almere-Haven
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Coevorden