Schutting Sint Annaland

Op zoek naar een beton schutting Sint Annaland? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Sint Annaland. Het plaatsen van een een schutting Sint Annaland kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Annaland

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Sint Annaland bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Sint Annaland vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De palen van dit type schutting Sint Annaland zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Sint Annaland.

Tuin schermen Sint Annaland

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Sint Annaland

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint Annaland: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sint Annaland.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Sint Annaland is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Sint Annaland zal vinden voor uw woning in Sint Annaland. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Sint Annaland? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Sint Annaland. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Sint Annaland. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Sint Annaland van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint Annaland

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Sint Annaland niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Sint Annaland

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ittervoort
schutting Bladel
schutting Bovenkarspel
schutting Susteren
schutting Born
schutting Gorredijk
schutting Egmond-Binnen
schutting Linne
schutting Goedereede
schutting Sassenheim
schutting Bedum
schutting Helmond-Dierdonk