Schutting Simpelveld

Op zoek naar een hout beton schutting Simpelveld? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Simpelveld. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Simpelveld

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Simpelveld, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Simpelveld bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Simpelveld. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Simpelveld.

Tuinschermen Simpelveld

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Simpelveld

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Simpelveld.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Simpelveld is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Simpelveld die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Simpelveld.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Simpelveld.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Simpelveld gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Simpelveld

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Simpelveld is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poort Simpelveld

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Burg
schutting Diepenheim
schutting Gramsbergen
schutting Esch
schutting Hank
schutting Hulsen
schutting Loenen
schutting Scheemda
schutting Naaldwijk
schutting Ooltgensplaat
schutting Soest
schutting Zuidbroek