Schutting Schoonebeek

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Schoonebeek? Prins schuttingen kan uw schutting Schoonebeek bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Schoonebeek bekwaam en snel voor u. Het monteren van een een schutting Schoonebeek kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schoonebeek

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Schoonebeek. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Schoonebeek erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen Schoonebeek. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Schoonebeek.

Tuinschermen Schoonebeek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Schoonebeek

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Schoonebeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Schoonebeek is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Schoonebeek die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin Schoonebeek? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij zetten Schoonebeek. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Schoonebeek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Schoonebeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Schoonebeek nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Schoonebeek

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Onstwedde
schutting Annen
schutting Baexem
schutting Huister Heide
schutting Apeldoorn
schutting Winterswijk
schutting Zegveld
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Oostvoorne
schutting Heerenveen
schutting Geldermalsen
schutting Andelst