Schutting Schimmert

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Schimmert? Wij kunnen uw schuttingen Schimmert bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Schimmert vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schimmert

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Schimmert, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Schimmert zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Schimmert.

Tuinschermen Schimmert

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Schimmert

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Schimmert.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Schimmert is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Schimmert. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Schimmert voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Schimmert. Het was nog nooit zo simpel! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Schimmert.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Schimmert gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Schimmert

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Schimmert. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Schimmert heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Schimmert

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijmegen
schutting Kudelstaart
schutting Gaanderen
schutting Jubbega
schutting Haarlem
schutting Mijnsheerenland
schutting Herten
schutting Voorhout
schutting Grootebroek
schutting Tegelen
schutting Dronten
schutting Noordwijkerhout