Schutting Schimmert

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Schimmert? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Schimmert. Het bouwen van een een schutting Schimmert kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schimmert

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Schimmert foutloos monteren. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Schimmert bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Schimmert.

Tuin schermen Schimmert

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Schimmert

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Schimmert.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Schimmert is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Schimmert. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Schimmert.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Schimmert. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Schimmert. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Schimmert gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Schimmert

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Schimmert. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Schimmert

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Winsum
schutting Slagharen
schutting Herpen
schutting Goedereede
schutting Montfoort
schutting Aalten
schutting Geesteren
schutting Gilze
schutting Ulvenhout
schutting Soest
schutting Simpelveld
schutting Krabbendijke