Schutting Scherpenzeel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Scherpenzeel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Scherpenzeel. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Scherpenzeel

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Scherpenzeel bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schutting Scherpenzeel gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Scherpenzeel.

Tuinschermen Scherpenzeel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Scherpenzeel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Scherpenzeel: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Scherpenzeel.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Scherpenzeel is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Scherpenzeel. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een adres Scherpenzeel.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Scherpenzeel. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Scherpenzeel. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Scherpenzeel van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Scherpenzeel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Scherpenzeel is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Scherpenzeel

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hippolytushoef
schutting Wieringerwerf
schutting Sint Willebrord
schutting Dalen
schutting Diepenheim
schutting Valkenburg
schutting Muiderberg
schutting Wamel
schutting Hengelo
schutting Dongen
schutting Wijk aan Zee
schutting Kollum