Schutting Scharwoude

Rond aan het kijken voor een beton schutting Scharwoude? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Scharwoude. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Scharwoude

We werken alleen met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Scharwoude. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Scharwoude erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Scharwoude.

Tuinschermen Scharwoude

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Scharwoude

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Scharwoude uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Scharwoude: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Scharwoude.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Scharwoude is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Scharwoude die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Misschien hebben wij Scharwoude voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Scharwoude. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Scharwoude van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Scharwoude

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Scharwoude. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Scharwoude

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Bilt
schutting Overdinkel
schutting Den Bosch
schutting Belfeld
schutting Menaldum
schutting Almelo
schutting Aalst
schutting Sint Philipsland
schutting Slagharen
schutting Breda
schutting Loenen
schutting Aarle-Rixtel