Schutting Schagen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Schagen? Prins schuttingen kan de schuttingen Schagen leveren of zetten uw nieuwe schuttingen Schagen vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schagen

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke niets anders doen dan het zetten van schuttingen Schagen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Schagen erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Schagen zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Schagen.

Tuin schermen Schagen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Schagen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Schagen die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Schagen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Schagen is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Schagen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Schagen? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Schagen.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Schagen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Schagen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Schagen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Schagen

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verschillende type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Beijerland
schutting Bosschenhoofd
schutting Nibbixwoud
schutting Sint Philipsland
schutting Heeze
schutting Beesd
schutting Ammerstol
schutting Leunen
schutting Westzaan
schutting Hoogvliet
schutting Kloosterzande
schutting Schinveld