Schutting Ruinerwold

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Ruinerwold? Prins schuttingen kan uw schuttingen Ruinerwold bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Ruinerwold deskundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ruinerwold

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Ruinerwold, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Ruinerwold vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Ruinerwold bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Ruinerwold.

Tuinschermen Ruinerwold

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ruinerwold

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Ruinerwold uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Ruinerwold.

Een tuinafscheiding kopen Ruinerwold hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Ruinerwold is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Ruinerwold zult aantreffen voor uw woning in Ruinerwold. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Ruinerwold.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Ruinerwold. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Ruinerwold van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ruinerwold

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Ruinerwold niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Ruinerwold

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gouda
schutting Vlissingen
schutting Poeldijk
schutting Geesteren
schutting Koudekerke
schutting Heukelum
schutting Holwerd
schutting Tweede Exloërmond
schutting Tubbergen
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Zwartewaal
schutting Vlodrop