Schutting Ruinen

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Ruinen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Ruinen. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ruinen

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Ruinen perfect zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin altijd afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Ruinen gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Ruinen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Ruinen.

Tuinschermen Ruinen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ruinen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Ruinen uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ruinen: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Ruinen die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Ruinen.

Een schutting kopen Ruinen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Ruinen is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Ruinen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij Ruinen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Ruinen. Het was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Ruinen.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Ruinen.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ruinen

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Ruinen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Ruinen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oost-Souburg
schutting Woudrichem
schutting Bolsward
schutting Oostzaan
schutting Dreumel
schutting Lith
schutting Leerdam
schutting Petten
schutting Almelo
schutting Renswoude
schutting Nijeveen
schutting Emmer-Compascuum