Schutting Rucphen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Rucphen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Rucphen bezorgen of installeren de nieuwe schutting Rucphen bekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rucphen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Rucphen bent u zeker van een correct resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Rucphen gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Rucphen.

Tuinschermen Rucphen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Rucphen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Rucphen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Rucphen is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Rucphen zult vinden voor uw woning in Rucphen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Rucphen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Rucphen. Dat was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Rucphen plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Rucphen.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Rucphen

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Rucphen is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Rucphen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Rucphen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groet
schutting Loon op Zand
schutting Neede
schutting Beerta
schutting Lienden
schutting Oostzaan
schutting Roelofsarendsveen
schutting Egmond aan Zee
schutting Nunspeet
schutting Den Burg
schutting Wagenberg
schutting Heino