Schutting Rozenburg

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Rozenburg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Rozenburg. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rozenburg

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Rozenburg correct monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Rozenburg gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Rozenburg. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Rozenburg.

Tuin schermen Rozenburg

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Rozenburg

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Rozenburg: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Rozenburg.

Een schutting kopen Rozenburg hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Rozenburg is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Rozenburg die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Rozenburg.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Schutting kopen Rozenburg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Rozenburg. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Rozenburg.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Rozenburg

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting Rozenburg is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Rozenburg

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Poortugaal
schutting Gendt
schutting Deurne
schutting Amerongen
schutting Terneuzen
schutting Bleskensgraaf
schutting Enter
schutting Gaanderen
schutting Alverna
schutting Venlo
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Sint Oedenrode