Schutting Rolde

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Rolde? Prins schuttingen kan uw schutting Rolde leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Rolde deskundig en vlot voor u. Het monteren van een een schutting Rolde kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rolde

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Rolde, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Rolde gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Rolde bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Rolde. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Rolde.

Tuin schermen Rolde

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Rolde

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Rolde uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Rolde: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Rolde.

Een schutting plaatsen Rolde hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Rolde is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Rolde die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin Rolde.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Rolde bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Rolde gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Rolde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Rolde is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Rolde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Rolde

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doesburg
schutting Albergen
schutting Roggel
schutting Slagharen
schutting Almere-Haven
schutting Waarland
schutting Doetinchem
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Grubbenvorst
schutting Asperen
schutting Oudehaske
schutting Leunen